Wij versturen onze artikelen waar mogelijk per brievenbuspost. Dit doen wij in een met bubbeltjesplastic gevoerde envelop om het product onderweg te beschermen. Indien het bestelde product niet door de brievenbus past wordt je bestelling per pakketpost verzonden.

Levertijden / verzendkosten

Indien je op werkdagen besteld versturen wij je bestelling binnen 1 á 2 werkdagen tenzij er bij het artikel een andere levertijd vermeld staat. De kosten voor verzending binnen Nederland en België bedragen €2,95. Indien je voor meer dan €30 bestelt dan vervallen de verzendkosten. Na verzending is de bestelling meestal na 1 werkdag in huis.

Vertraging

Het kan voorkomen dat bij de levering van je bestelling vertraging optreedt. Veelvoorkomende oorzaken zijn feestdagen of slecht weer. Wij verzoeken je in dit soort gevallen nog even geduld te hebben. Als je na een aantal dagen nog steeds je bestelling niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Niet tevreden met je bestelling? Lees hier ons retourbeleid.

Heb je je bestelling na bovengenoemde tijd nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.